Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Ski slijpen Rotterdam 

Wanneer hebt u voor het laatst uw ski’s laten slijpen? Regelmatig onderhoud van uw ski’s of board levert beslist meer plezier op en u beperkt direct de kans op ongelukken of blessures door plotseling wegglijden. Ski’s waxen is een belangrijk onderdeel van de onderhoudsbeurt. Wax geeft een soort smeereffect tussen belag en sneeuw. Tijdens het skiën en snowboarden slijt deze wax. Wist u dat als u te lang wacht met een waxbeurt dat het kan gebeuren dat de poriën in uw ski’s en boards verbranden? U blijft dan kleven in de sneeuw of sneeuw blijft plakken aan het belag.  

Direct een slijpbeurt inplannen 

Onze ski slijptechnieken 

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden: een vakman levert met goed gereedschap zijn mooiste werk af. Wij investeren daarom steeds opnieuw in de beste machines. De Wintersteiger Mercury is de absolute top onder de slijpmachines - met deze machine zijn wij verzekerd van de beste kwaliteit tot in de kleinste details. Dit ziet u weer terug in het goede onderhoud van uw ski’s en snowboard. Wist u dat hoe vaker u de ski’s op dezelfde machine laat slijpen, hoe beter de kwaliteit van het slijpwerk wordt? 

SkislijpExpress voor ski onderhoud Rotterdam 

Als vierde generatie familiebedrijf voor wintersport is SkislijpExpress dé plek voor ski- en snowboardonderhoud. U zoekt een plek om uw ski's of snowboard te laten onderhouden, slijpen of waxen in Rotterdam? Wij bieden vanuit onze werkplaats uitstekende en persoonlijke service voor wintersportliefhebbers door het hele land. 

De voordelen van SkislijpExpress: 

  • Snelle en betrouwbare service 
  • Vele jaren ervaring en vakmanschap 
  • Haal- en brengservice in heel Nederland 
  • Alleen apparatuur van topkwaliteit 

Haal- en brengservice Rotterdam 

Voor ski slijpen of ski onderhoud in Rotterdam bent u niet gebonden aan uw woonplaats. Wij kunnen namelijk uw ski’s en snowboards op alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) gewoon op komen halen! U kunt zelf uw gewenste afhaal- en retourdatum invullen in onze online slijpbeurtplanner. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden voor ski of snowboard onderhoud? Als u voor 15 uur een slijpbeurt bij ons indient, kunnen wij de volgende dag uw ski’s of snowboard al bij u, uw werk of uw buren op komen halen. 

Direct een slijpbeurt inplannen 

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap