Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

SkislijpExpress Almere 

Het skiën en snowboarden met eigen ski’s is een genot: u hebt de ski’s of het snowboard uitgekozen op de maat, wendbaarheid en misschien ook wel uiterlijk. Het prettigst is als u zo lang mogelijk kunt genieten van uw ski’s en snowboard. Wist u dat het raadzaam is na elke skivakantie onderhoud te plegen aan uw ski’s en snowboard? Door de continue aanraking met barre weeromstandigheden en druk van het glijden zijn uw ski’s al aan allerlei slijtages onderhevig. Skipoint is dé plek om uw ski's te laten slijpen in Almere. 

Zo werkt SkislijpExpress

Voor onze SkislijpExpress werken wij met de allerbeste apparatuur. De Wintersteiger Mercury is dé slijpmachine onder de slijpmachines. Deze slijpmachine kan de fijnste details aan en zorgt ervoor dat uw ski’s met de beste zorg wordt onderhouden. Uw ski's of snowboard laten onderhouden, waxen of slijpen in Almere? Simpel! U maakt een afspraak, wij halen de ski’s op, plegen onderstaand onderhoud en brengen de ski’s weer terug op een adres naar wens door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). 

De voordelen van SkislijpExpress 

SkislijpExpress is een onderdeel van Waterman Sport: een vierde generatie familiebedrijf met roots en specialisatie in alles omtrent wintersport. Daarom kunnen wij op alle vlakken voordelen bieden.

De voordelen van SkislijpExpress: 

  • Snelle en betrouwbare service
  • Vele jaren ervaring en vakmanschap 
  • Haal- en brengservice in heel Nederland 
  • Alleen apparatuur van topkwaliteit 
ski's laten waxen en slijpen machine

Haal- en brengservice Almere 

Voor ski slijpen of ski onderhoud Almere bent u niet gebonden aan uw woonplaats. Wist u dat wij de ski’s op elke gewenste locatie in Nederland kunnen ophalen en brengen (m.u.v. de Waddeneilanden)? Zo kunt u zonder kopzorgen, gedoe en op een voor u gewenst moment een onderhoudsbeurt inplannen. Als u voor 15 uur een slijpbeurt inplant, kunnen wij uw ski’s of snowboard de volgende dag al ophalen! 

Direct een slijpbeurt inplannen 

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap