Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Blogs

Hoe maak ik mijn skikleding waterdicht?

15 maart 2023

We kennen het allemaal: het eindeloos genieten van een dag op de latten op een sneeuwbedekt berglandschap. Maar het blijft een feit dat de meeste van ons niet blij zijn als we nat worden van de sneeuw. Als u warm en droog wilt blijven is het belangrijk om uw kleding waterdicht te maken. We gaan u stap voor stap laten zien hoe u uw skikleding waterdicht maakt zodat u de volgende wintersport gegarandeerd droog en warm blijft.

Lees meer
Skibindingen afstellen bij Watermansport

Skikleding wassen, waar moet u op letten?

15 februari 2023

De week gevuld met skipret zit er weer op. U heeft lekker fanatiek over de bergen geskied of gesnowboard. Nu staat er een iets minder leuk klusje op de agenda: het wassen van de skikleding. Maar, kunt u ski- en snowboardkleding gewoon wassen? Het antwoord is ja, echter zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Dit is hoe u uw skikleding het beste kan wassen.

Lees meer

Voorkom pijn bij skiën met de juiste skischoenen

18 januari 2023

U bent vol aan het genieten van het wintersporten als u tijdens uw afdaling ineens pijn voelt bij het skiën. Er ontstaan vervelende drukpunten of blaren door skischoenen en ze zitten direct niet meer lekker. Herkenbaar? Dit zin de meeste voorkomende pijnklachten door skischoenen en hoe u deze kunt voorkomen.

Lees meer

Wat meenemen op Wintersport?

4 oktober 2022

U kent het wel, het is weer tijd voor de wintersport. De vakantie is helemaal gepland en het is bijna tijd om de auto in te stappen en op reis te gaan naar het mooie Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland.

Lees meer

Hoe vaak moet je ski's of snowboard laten waxen en slijpen?

19 oktober 2022

Met goed onderhouden materiaal kunt u betere bochten maken in de sneeuw. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel en snel over de piste scheurt. Maar het is ook veiliger. Als u uw ski’s of snowboard regelmatig laat waxen en slijpen, kunt u scherper insturen in de sneeuw en heeft u meer controle over uw bewegingen.

Lees meer
Hoe vaak en wanneer moet jij jouw snowboards of ski's laten waxen en slijpen

Hoe stel ik mijn ski’s het beste af?

7 december 2022

We gaan weer bijna met zijn allen massaal op wintersport. De hoogste tijd om te kijken of alle ski’s, snowboards en wintersportkleding nog naar behoren functioneren. Past al u kleding nog en zijn de boards geslepen en gewaxt? Dan is het tijd om uw ski bindingen af te stellen.

Lees meer