Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Blogs

Voorkom pijn bij skiën met de juiste skischoenen

18 januari 2023

U bent vol aan het genieten van het wintersporten als u tijdens uw afdaling ineens pijn voelt bij het skiën. Er ontstaan vervelende drukpunten of blaren door skischoenen en ze zitten direct niet meer lekker. Herkenbaar? Dit zin de meeste voorkomende pijnklachten door skischoenen en hoe u deze kunt voorkomen.

Lees meer

Wat meenemen op Wintersport?

4 oktober 2022

U kent het wel, het is weer tijd voor de wintersport. De vakantie is helemaal gepland en het is bijna tijd om de auto in te stappen en op reis te gaan naar het mooie Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland.

Lees meer

Hoe vaak moet je ski's of snowboard laten waxen en slijpen?

19 oktober 2022

Met goed onderhouden materiaal kunt u betere bochten maken in de sneeuw. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel en snel over de piste scheurt. Maar het is ook veiliger. Als u uw ski’s of snowboard regelmatig laat waxen en slijpen, kunt u scherper insturen in de sneeuw en heeft u meer controle over uw bewegingen.

Lees meer
Hoe vaak en wanneer moet jij jouw ski's en of snowboard laten slijpen

Welke bindingen heb ik nodig en hoe stel ik ze af?

16 november 2022

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur. Dat betekent dagenlang plezier en sport in de sneeuw. Maar voor het zover is moet eerst alles nog worden afgesteld. En gebruikers van het snowboard zijn bekend met deze vraag: “Welke bindingen heb ik nodig en hoe stel ik ze af?”

Lees meer
Snowboard: welke bindingen heb ik nodig en hoe stel ik ze af?

Hoe stel ik mijn ski’s het beste af?

7 december 2022

We gaan weer bijna met zijn allen massaal op wintersport. De hoogste tijd om te kijken of alle ski’s, snowboards en wintersportkleding nog naar behoren functioneren. Past al u kleding nog en zijn de boards geslepen en gewaxt? Dan is het tijd om uw ski bindingen af te stellen.

Lees meer