Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

ski's huren - waar moet u op letten?

Over Skipoint

Jou onbezorgd en met plezier op wintersport laten gaan, dat is ons doel. We delen onze passie voor wintersport graag met jou. Dat doen we door eerlijk advies te geven en de verkoop en verhuur van kwalitatief goede producten en het leveren van levenslange service. We werken alleen met kwalitatieve merken zoals Head, K2 en Ride. We geven je graag advies over welke ski, snowboard, schoenen en beschermmaterialen bij jou passen. Natuurlijk kun je je materialen bij ons laten onderhouden. In ons onderhoudscentrum slijpen, waxen en repareren we je materiaal. Ook voor het monteren en/of afstellen van je bindingen ben je bij ons aan het goede adres. Alleen met het juiste en goed onderhouden materiaal ben je met plezier onderweg op de piste en haal jij alles uit je wintersport.

Geschiedenis  

Skipoint is het dochterbedrijf van Watermansport, een vierde generatie familiebedrijf. Watermansport is begonnen in 1922 als groothandel in riemen, gespen, koffers en schoenen. Ook maakten we de leren riempjes voor de houten schaatsen en slepen we schaatsen. Dat is uitgegroeid tot een winkel die zich richt op het onderhoud, verkopen en verhuren van schaatsen.  

Omdat we merkten dat er veel behoefte was aan goed advies voor wintersportmaterialen en aan kwalitatief goede producten zijn we in 2000 gestart met Skipoint. Skipoint richt zich volledig op skiën en snowboarden: van het verhuren en verkopen tot het onderhoud en de reparatie van je ski’s of snowboards.  

Ski's laten waxen en slijpen machine

Familiebedrijf 

Door de mentaliteit van een familiebedrijf te combineren met vakmanschap, ervaring en de beste machines voor het slijpen van uw ski’s en boards, ben je verzekerd van een persoonlijke service en hoge kwaliteit. Wij houden niet van moeilijk doen. Daarom hebben wij als doel om van iedere nieuwe klant een terugkerende klant te maken. We nodigen je van harte uit om onze service zelf te ervaren. Door onze aanpak ga je niet alleen onderweg met een paar perfect geslepen ski’s of snowboards, maar begin je je ski- of snowboardvakantie ook met een goed gevoel! 

Hoogtepunten door de jaren heen  

Eind 2013 benaderde RTL4 Watermansport met de vraag of wij ons bedrijf en onze diensten aan het Nederlandse publiek bekend wilden maken. Daar zeiden we natuurlijk geen nee op!  We zijn dan ook trots op ons bedrijf en de mensen die zich elke dag inzetten voor de beste service! U kunt het filmpje hier bekijken.

snowboard laten waxen en slijpen

Daarnaast hebben we in 2015 Pieter de Boer en Eveline van Opstal gesponsord tijdens hun deelname aan de ScanCoveryTrial 2015. Een autotoertocht waarbij ze in 8 dagen ruim 7.000 km reden bij zware omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen tot -35 graden Celsius. Hiermee hebben zij circa € 6.500 opgehaald voor het 100-plus onderzoek van Alzheimer Nederland. Als klap op de vuurpijl zijn ze ook de winnaar geworden van dit autosportevenement door ruim 90 equipes te verslaan.