Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

ski's huren bij SkiPoint

Snowboards & ski's huren

Bij SkiPoint kunt u snowboards en ski's huren van verschillende merken. SkiPoint is een van de grootste snowboard en skiverhuurders van Nederland. Naast ski’s en snowboards verhuren we ook ski- en snowboardschoenen en helmen. We hebben zowel materiaal voor volwassenen als voor kinderen.  

Waarom ski’s huren van SkiPoint?

Waarom is ski’s huren van dé expert van Nederland een goed idee? Om te beginnen kunt u bij aankomst op uw bestemming direct de piste op. Verder profiteert u bij SkiPoint van speciale huurprijzen, aanbiedingen en voordelen als u uw ski’s voor een langere periode huurt. Bij SkiPoint huurt u ski's van HEAD en K2. We adviseren u graag over welke ski het beste bij u past.

Wij voorzien u van alles wat u nodig heeft om van uw skivakantie een succes te maken, altijd speciaal aangepast aan uw individuele behoeften en met deskundig advies van onze wintersportexperts. Huur nu uw ski’s in onze webshop.

Ski's laten waxen en slijpen voor de winter
Ski's huren bij dé expert van Nederland

Uw voordelen voor het huren van ski’s:

  • De populairste modellen van de merken HEAD en K2
  • Geen onderhoudskosten (de kanten van huurski's worden geslepen en gewaxt)
  • Geen opslag thuis 
  • Aankomen op uw bestemming en gelijk opde ski's

 

Welke ski’s kunt u huren?

Bij het huren van ski’s kunt u kiezen tussen onderstaande ski’s: 

  • Slalomski’s. Dit is een soort raceski, die geschikt is als u de skitechnieken goed beheerst. 
  • Rockerski’s. Deze ski’s zijn er voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Met rockerski’s maakt u makkelijkere draaibewegingen, omdat u hiermee minder lang contact heeft met de sneeuw.  
  • Offpiste-freeride-ski’s.  

Al onze ski’s zijn zogenoemde carveski’s. Dit zijn ski’s waarbij het gedeelte achter de punt breed is en het midden smal, waarna de ski weer naar achteren breed uitloopt. Hierdoor kunt u makkelijker bochten maken.

skiverhuur nederland
Bootfitting skischoenen en snowboardschoenen

Wat zijn de voordelen van het huren van een snowboard bij SkiPoint?

SkiPoint biedt u het voordeel dat u elk jaar modern en altijd veilig snowboardmateriaal kunt huren. We hebben veel topmerken om uit te kiezen. Geniet van topsnowboards tegen topprijzen!

Een andere belangrijke factor is uiteraard de prijs. Bij SkiPoint kunt u al vanaf €9 een snowboard huren. Bij ons vindt u de voordeligste prijzen aangepast aan de gewenste huurperiode.

Een snowboard huren is ook een fantastische optie voor beginners die willen kijken of deze sport iets voor ze is, of voor gevorderde skiërs die willen overstappen van ski's op snowboards. Probeer het eens uit en ontdek of snowboarden bij u past. 

snowboard huren nederland

Welke snowboards verhuren wij?

Qua snowboards hebben wij voornamelijk rockerboards te huur. Deze boards zorgen voor meer wendbaarheid, waardoor u controle over het board houdt. Daarom zijn ze ideaal voor beginnende snowboarders. We hebben ook varianten voor meer gevorderde boarders.

Onderhoudscentrum

De ski’s en boards die u huurt, houden wij in ons eigen onderhoudscentrum in topconditie. U krijgt altijd goed geslepen en afgesteld materiaal mee op wintersport. U kunt de gehuurde ski’s en snowboards in onze winkel ophalen. We leveren al onze ski’s en snowboards in tassen.  

Snowboard huren bij SkiPoint
snowboards en ski's huren

Prijzen huren ski’s en snowboards  

Bij elk paar ski’s of bij elk board betaalt u borg. Dit geldt ook voor de ski- en snowboardschoenen en helmen. Diefstal, verlies of onherstelbare schade van het materiaal brengen wij achteraf apart in rekening.  

Product  

Prijs per dag 

Borg  

(Carve)ski's met stokken 

v.a.€ 9,00 

€50,00 

Kinderski's met stokken 

v.a.€ 4,50 

€50,00 

Skischoenen maten 26 - 34 

v.a.€ 2,00 

€ 10,00 

Skischoenen maten 35 - 50 

v.a.€ 3,50 

€ 10,00 

Snowboard's 

v.a.€ 9,00 

€ 50,00 

Snowboardschoenen 

v.a.€ 5,00

€ 10,00 

Ski- en snowboardhelmen 

v.a. .€ 3,00 

€ 10,00 

Huurt u langer dan 10 dagen? Dan zijn alle daaropvolgende dagen de helft van de dagprijs.