Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

ski's huren bij SkiPoint

Snowboards & ski's huren

Bij Skipoint kun je snowboards en ski's huren van Head en K2. Skipoint is een van de grootste snowboard en skiverhuurders van Nederland. Naast ski’s en snowboards verhuren we ook ski- en snowboardschoenen en helmen. We hebben zowel materiaal voor volwassenen als voor kinderen.  

Waarom ski’s huren bij Skipoint?

Waarom is ski’s huren bij dé expert van Nederland een goed idee? Om te beginnen kun je bij aankomst op je bestemming direct de piste op. Verder profiteer je bij Skipoint van speciale huurprijzen, aanbiedingen en voordelen als je ski’s voor een langere periode huurt. Bij Skipoint huur je ski's van HEAD en K2. We adviseren je graag over welke ski het beste bij je past.

Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt om van je skivakantie een succes te maken, altijd speciaal aangepast aan je individuele behoeften en met deskundig advies van onze wintersportexperts. Kom bij ons langs om te passen en alles vast te leggen. 

Ski's laten waxen en slijpen voor de winter
Ski's huren bij dé expert van Nederland

Uw voordelen voor het huren van ski’s:

  • De populairste modellen van de merken HEAD en K2
  • Geen onderhoudskosten (de ski's worden geslepen en gewaxt)
  • Geen opslag thuis 
  • Aankomen op uw bestemming en gelijk op de ski's

 

Welke ski’s kun je huren?

Bij het huren van ski’s kun je kiezen tussen onderstaande ski’s: 

  • Slalomski’s. Dit is een soort raceski, die geschikt is als je de skitechnieken goed beheerst. 
  • Rockerski’s. Deze ski’s zijn er voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Met rockerski’s maak je makkelijkere draaibewegingen, omdat je door de oplopende voor en achterkant minder lang contact hebt met de sneeuw.  
  • Offpiste-freeride-ski’s.  

Al onze ski’s zijn zogenoemde carveski’s. Dit zijn ski’s waarbij het gedeelte achter de punt breed is en het midden smal, waarna de ski weer naar achteren breed uitloopt. Hierdoor kun je makkelijker bochten maken.

skiverhuur nederland
Bootfitting skischoenen en snowboardschoenen

Wat zijn de voordelen van het huren van een snowboard bij SkiPoint?

SkiPoint bied je het voordeel dat je modern en altijd veilig snowboardmateriaal kunt huren. Je hoeft niet te investeren in eigen materiaal als je net begint of alleen af en toe op wintersport gaat.

Een andere belangrijke factor is uiteraard de prijs. Bij SkiPoint kunt u al vanaf €9 een snowboard huren. Bij ons vind je de voordeligste prijzen aangepast aan de gewenste huurperiode.

Een snowboard huren is ook een fantastische optie voor beginners die willen kijken of deze sport iets voor ze is, of voor gevorderde skiërs die willen overstappen van ski's op snowboards. Probeer het eens uit en ontdek of snowboarden bij je past. 

snowboard huren nederland

Welke snowboards verhuren wij?

Qua snowboards hebben wij voornamelijk rockerboards te huur. Deze boards zorgen voor meer wendbaarheid, waardoor u controle over het board houdt. Daarom zijn ze ideaal voor beginnende snowboarders. We hebben ook varianten voor meer gevorderde boarders.

Onderhoudscentrum

De ski’s en boards die je huurt, houden wij in ons eigen onderhoudscentrum in topconditie. Je krijgt altijd goed geslepen en afgesteld materiaal mee op wintersport. Je kunt de gehuurde ski’s en snowboards in onze winkel ophalen. We leveren al onze ski’s en snowboards in tassen.  

Snowboard huren bij SkiPoint
snowboards en ski's huren

Prijzen huren ski’s en snowboards  

Bij elk paar ski’s of bij elk board betaal je borg. Dit geldt ook voor de ski- en snowboardschoenen en helmen. Diefstal, verlies of onherstelbare schade van het materiaal brengen wij achteraf apart in rekening.  

Product  

Prijs per dag 

Borg  

(Carve)ski's met stokken 

v.a.€ 9,00 

€50,00 

Kinderski's met stokken 

v.a.€ 4,50 

€50,00 

Skischoenen maten 26 - 34 

v.a.€ 2,00 

€ 10,00 

Skischoenen maten 35 - 50 

v.a.€ 3,50 

€ 10,00 

Snowboard's 

v.a.€ 9,00 

€ 50,00 

Snowboardschoenen 

v.a.€ 5,00

€ 10,00 

Ski- en snowboardhelmen 

v.a. .€ 3,00 

€ 10,00 

Huurt u langer dan 10 dagen? Dan zijn alle daaropvolgende dagen de helft van de dagprijs.