Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Onze ski's

Ski's: welke soorten en waar moet u op letten?  

Wanneer u op wintersport gaat, wilt u natuurlijk de perfecte ski’s. Hoe beter de ski bij u past, hoe lekkerder u straks op de piste staat en kunt genieten van uw vakantie. U vindt in ons assortiment allerlei soorten ski’s, zodat u altijd ski’s vindt die passen bij uw situatie. Al onze ski’s en skistokken in de winkel zijn van de merken Head en K2. Wilt u liever een ander merk? We kunnen bijna alle merken bestellen en leveren.   

Ga direct naar onze webshop

Welke soorten ski’s vindt u in ons assortiment?

U vindt meerdere categorieën in ons assortiment:  

  • Sommige ski’s uit ons aanbod zijn ontworpen om kort te kunnen draaien. De zogeheten SL- variant (Slalom). Deze ski is ideaal als u de skitechnieken al onder de knie hebt.   
  • We hebben ook ski’s die allround zijn en een rocker hebben. Deze ski’s zorgen ervoor dat u minder lengte contact heeft met de sneeuw. Hierdoor voelt de ski korter en maakt u makkelijker draaibewegingen. Deze rocker ski’s zijn er zowel voor beginners als voor gevorderden; dit is afhankelijk van de vormstijfheid van de ski. 

Onze merken

ski's laten waxen en slijpen voor koude winterdagen

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van ski’s? 

Wat voor soort skiër bent u? Wilt u off-piste gaan? Maakt u korte of lange bochten? Bent u beginner of gevorderd? Het antwoord op die vragen bepaalt welke ski voor u geschikt is. Zo is de allround rocker ski een makkelijk draaiende ski die u goed onder controle kunt houden. Daarom is die ideaal voor beginners, maar in de stijvere variant zeker ook voor de gevorderde skiër. De freeride ski daarentegen is gemaakt voor afdalingen in poedersneeuw naast de piste en is juist weer geschikt voor off-piste.

Wat is uw lichaamslengte, gewicht en uw leeftijd? Deze spelen ook een belangrijke rol voor de juiste ski. Uw lengte bepaalt overigens ook de lengte van uw skistokken.Twijfelt u erover welke ski’s het meest bij u passen? We geven u graag advies in onze winkel!  

Maak direct een afspraak

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap
Ski's laten waxen en slijpen voor de skibaan

CONTACTFORMULIER

Wij helpen u graag bij het zoeken van geschikte ski's en snowboards en het onderhoud daarvan. Kom bij ons langs op Treubweg 15 in Diemen