Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

ski's huren - waar moet u op letten?

Ski's huren

Ski's: zoveel keus, waar moet je op letten?  

Wanneer je op wintersport gaat, en je wil ski’s huren dan wil je ski's die bij jou passen. Hoe beter de ski bij je past, hoe lekkerder je op de piste staat, vertrouwen krijgt en kunt genieten van je vakantie. We hebben een breed assortiment ski’s, van beginner tot de zwarte en off piste die hards, zodat je altijd ski’s vindt die passen bij jouw situatie. Hoe fijn is het om je ski's al bij je te hebben en op de bestemming zo de piste op te kunnen. Als je ook schoenen bij ons huurt stellen we die natuurlijk af op de binding en tegen een kleine meerprijs doen we dat ook met je eigen schoenen. De ski's krijg je in een skitas mee. 

Ga direct naar onze webshop

Welke soorten ski’s kunt u bij SkiPoint huren?

U vindt meerdere categorieën in ons assortiment:  

  • Sommige ski’s uit ons aanbod zijn ontworpen om kort te kunnen draaien. De zogeheten SL- variant (Slalom). Deze ski is ideaal als u de skitechnieken al onder de knie hebt.   
  • We hebben ook ski’s die allround zijn en een rocker hebben. Deze ski’s zorgen ervoor dat u minder lengte contact heeft met de sneeuw. Hierdoor voelt de ski korter en maakt u makkelijker draaibewegingen. Deze rocker ski’s zijn er zowel voor beginners als voor gevorderden; dit is afhankelijk van de vormstijfheid van de ski. 

Onze merken

ski's laten waxen en slijpen voor koude winterdagen

Waar moet u op letten bij het aanschaffen en huren van ski’s? 

Wat voor soort skiër bent u? Wilt u off-piste gaan? Maakt u korte of lange bochten? Bent u beginner of gevorderd? Het antwoord op die vragen bepaalt welke ski voor u geschikt is. Zo is de allround rocker ski een makkelijk draaiende ski die u goed onder controle kunt houden. Daarom is die ideaal voor beginners, maar in de stijvere variant zeker ook voor de gevorderde skiër. De freeride ski daarentegen is gemaakt voor afdalingen in poedersneeuw naast de piste en is juist weer geschikt voor off-piste.

Wat is uw lichaamslengte, gewicht en uw leeftijd? Deze spelen ook een belangrijke rol voor de juiste ski. Uw lengte bepaalt overigens ook de lengte van uw skistokken.Twijfelt u erover welke ski’s het meest bij u passen? We geven u graag advies in onze winkel!  

 

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap
Ski's laten waxen en slijpen voor de skibaan