Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Skibindingen afstellen bij Watermansport

Onze snowboards

Het aanschaffen van een snowboard is een belangrijk onderdeel van uw wintersportvakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij Skipoint kunt u snowboards voor dames en heren kopen of huren. Wij verkopen snowboards van de merken K2 en Ride. Daarmee bent u verzekerd van een goede kwaliteit! Mocht u interesse uitgaan naar een ander merk, kunnen wij deze uiteraard voor u bestellen.  

Ga direct naar onze webshop

Waar moet u op letten bij het kopen van een snowboard?

Als u een snowboard koopt, zijn er aantal zaken die van belang zijn bij de aanschaf hiervan. We zetten de twee belangrijkste op een rijtje:

  1. Wat voor type snowboarder bent u?
    Wilt u tricks doen? Piste of off-piste gaan? Bij dat laatste is een S-rocker snowboard perfect omdat u daarmee goed float over de sneeuw. Een rocker of flying snowboard zorgt onder andere voor meer wendbaarheid, waardoor u meer controle hebt. Ideaal als u beginner bent, maar met meer stijfheid ook zeker voor een gevorderde boarder.  

  2. Wat is uw lengte, gewicht en ervaring? 
    Natuurlijk speelt ook uw lengte, gewicht en schoenmaat een grote rol. Bij een schoenmaat groter dan 45 adviseren we bijvoorbeeld een wideboard.
Ski's laten waxen en slijpen voor de skibaan

Onze merken

Snowboard: welke bindingen heb ik nodig en hoe stel ik ze af?

Soorten snowboards in ons aanbod

U vindt Rocker flying (all-mountain), s-rocker freestyle en camber boarden in ons assortiment. Freestyle is vooral geschikt voor stunts en tricks. Met S-rocker kunt u juist weer goed in poedersneeuw snowboarden. De camber snowboards zijn gemaakt voor het behalen van hoge snelheden en zorgen ervoor dat u ook tijdens deze snelheden stabiliteit en goede druk houdt. 

Vormen van snowboards in ons assortiment

De snowboards die u bij ons vindt hebben verschillende vormen. Zo hebben rockerboards als het ware de vorm van een schommelstoel. Hierdoor laat het board zich makkelijker insturen en minder krachtig uitsturen. Daarom is het een veel gebruikt board. 
Bij de camberboards komt het midden van het board iets van de grond. Dat is weer praktisch bij hoge snelheden, doordat dit board meer druk in tip en tail geeft waardoor uw board op snelheid stabiel blijft. 

Hulp nodig bij het kiezen van een snowboard? We geven u graag professioneel advies in onze winkel! 

 

Ski's laten waxen en slijpen voor de skibaan
Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap
Skibindingen afstellen bij Watermansport