Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Skibindingen afstellen bij Watermansport

Onze snowboards

We verkopen snowboards en snowboardschoenen van K2 en Ride. Daarmee ben je verzekerd van een goede kwaliteit! We hebben verschillende type boards. En korte lijnen met de leveranciers betekent dat we snel iets kunnen bestellen mochten we iets niet in huis hebben.   

In de verhuur hebben we snowboards van K2, Head en Burton.

Ga direct naar onze webshop

Waar moet je op letten bij het kopen van een snowboard?

Als je een snowboard koopt, zijn er aantal zaken die van belang zijn bij de aanschaf hiervan. We zetten de twee belangrijkste op een rijtje:

  1. Wat voor type snowboarder ben je?
    Wil je tricks doen? Piste of off-piste gaan? Bij dat laatste is een S-rocker snowboard perfect omdat je daarmee goed float over de sneeuw. Een rocker of flying snowboard zorgt onder andere voor meer wendbaarheid, waardoor je meer controle hebt. Ideaal als je beginner bent, maar met meer stijfheid ook zeker voor een gevorderde boarder.  

  2. Wat is uw lengte, gewicht en ervaring? 
    Natuurlijk speelt ook je lengte, gewicht en schoenmaat een grote rol. Bij een schoenmaat groter dan 44 adviseren we bijvoorbeeld een wideboard.
Ski's laten waxen en slijpen voor de skibaan

Onze merken

Snowboard: welke bindingen heb ik nodig en hoe stel ik ze af?

Soorten snowboards in ons aanbod

Je vindt Rocker flying (all-mountain), s-rocker freestyle en camber boarden in ons assortiment. Freestyle is vooral geschikt voor stunts en tricks. Met S-rocker kun je juist weer goed in poedersneeuw snowboarden. De camber snowboards zijn gemaakt voor het behalen van hoge snelheden en zorgen ervoor dat je ook tijdens deze snelheden stabiliteit en goede druk houdt. 

Vormen van snowboards in ons assortiment

De snowboards die je bij ons vindt hebben verschillende vormen. Zo hebben rockerboards als het ware de vorm van een schommelstoel. Hierdoor laat het board zich makkelijker insturen en minder krachtig uitsturen. Daarom is het een veel gebruikt board. 
Bij de camberboards komt het midden van het board iets van de grond. Dat is weer praktisch bij hoge snelheden, doordat dit board meer druk in tip en tail geeft waardoor je board op snelheid stabiel blijft. 

Hulp nodig bij het kiezen van een snowboard? We geven je graag professioneel advies in onze winkel! 

 

Ski's laten waxen en slijpen voor de skibaan
Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap
Skibindingen afstellen bij Watermansport