Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Ski slijpen Amsterdam

Een welverdiende skivakantie doet wonderen voor lichaam en geest. Om onbezorgd van uw skivakantie te genieten, is het van belang regelmatig en professioneel onderhoud aan uw ski’s en snowboard te plegen. Zo zorgen bijvoorbeeld de staalkanten van uw ski’s of board voor houvast op de helling en goede sturing in de sneeuw. Met name harde sneeuw kan de staalkanten erg snel bot maken waardoor u na een enkele wintersportvakantie soms wel 60% op scherpte inlevert. Regelmatig uw ski’s slijpen is dus van groot belang. Voor ski’s slijpen in de regio Amsterdam kunt u terecht bij SkislijpExpress! 

Ski's slijpen in Amsterdam bij SkislijpExpress 

De SkislijpExpress is een van de grootste én modernste onderhoudscentra van Nederland. Ski’s en snowboards worden met de grootste zorg gerepareerd, geslepen en gewaxt in regio Amsterdam. Naast particulieren slijpen wij dan ook ski's voor diverse bedrijven. Wij staan voor een hoge kwaliteit slijpwerk, uw ski's worden met veel aandacht geslepen. Onze diensten worden door heel Nederland erkent en gewaardeerd! Zoekt u een plek om uw ski's of snowboard te laten onderhouden, slijpen of waxen in Amsterdam? Twijfel dan niet en kom naar onze werkplaats! 

Direct een slijpbeurt inplannen 

De voordelen van SkislijpExpress 

De SkislijpExpress is een onderdeel van Watermansport, gevestigd in Amsterdam en wordt gerund door een vierde generatie met wintersport in het bloed. Sinds ons ontstaan specialiseren wij ons al in wintersport. In combinatie met onze familiementaliteit bieden wij uitstekende en persoonlijke service. 

De voordelen van SkislijpExpress: 

  • Snelle en betrouwbare service 
  • Vele jaren ervaring en vakmanschap 
  • Haal- en brengservice in heel Nederland 
  • Alleen apparatuur van topkwaliteit 
  • Goed te bereiken locatie vlak naast Amsterdam 

Ski slijpen Amsterdam: gemakkelijk en zonder zorgen 

In ons filiaal in Diemen, net buiten Amsterdam, kunt u zelf uw ski’s of snowboard brengen. Maar wist u dat wij uw ski’s ook komen halen en brengen op alle adressen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)? Wanneer u online een slijpbeurt inplant, kunt u zelf de gewenste afhaal- en retourdatum kiezen. Als u voor 15.00 uur de slijpbeurt bij ons indient, kunnen wij de volgende dag uw ski’s of snowboard al ophalen! 

Direct een slijpbeurt inplannen 

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap