Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Snowboard slijpen 

Bij SkislijpExpress kunt u ook terecht voor het slijpen van uw snowboard. Waarom is het belangrijk om uw snowboard regelmatig te laten slijpen? Door het slijpen kunt u veiliger de piste op, doordat u de kans op wegglijden verkleind. Daarnaast zorgt het snowboard slijpen en waxen ervoor dat uw materiaal langer meegaat en u van optimale snowboardprestaties kunt genieten. Lees hieronder hoe wij te werk gaan bij het slijpen van uw snowboard. 

Direct een slijpbeurt inplannen 

ski's laten waxen en slijpen machine

Hoe werkt het snowboard slijpen? 

Met onze professionele slijpmachine worden de staalkanten van uw snowboard in exact de juiste hoek geslepen. Door een goede scherpte van de staalkanten, heeft u tijdens het snowboarden meer grip en een betere sturing in de sneeuw. Onze slijpmachine zorgt er daarnaast voor dat de onderkant van uw snowboard 100% vlak is, maar ook dat de noodzakelijke structuur in het belag zit. Hierdoor wordt de sneeuw snel afgevoerd.  

Bekijk hier hoe het slijpen te werk gaat

Waarom uw snowboard slijpen bij SkislijpExpress? 

SkislijpExpress staat voor jarenlange ervaring en vakmanschap. Wij maken dan ook alleen gebruik van hoogstaande kwaliteit apparatuur, waardoor we uw snowboard slijpen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast bieden wij haal- en brengservice. Wij halen uw snowboard op en brengen deze geslepen weer terug, binnen 3 dagen! 

  • Snelle en betrouwbare service
  • Vele jaren ervaring en vakmanschap
  • Haal- en brengservice! 
  • Alleen apparatuur van topkwaliteit 

Direct een slijpbeurt inplannen