Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Ski onderhoud

Waarom moeten ski's worden onderhouden? 
Onder het onderhouden van ski's verstaan wij slijpen en waxen. Door het slijpen van ski's kan wegglijden worden voorkomen. Goed geslepen ski's zorgen voor houvast en een goede sturing. Daarnaast wordt de kans op ongelukken en blessures verkleind. Ski's onderhouden vraagt om een professionele aanpak. Daarvoor bent u bij SkislijpExpress aan het juiste adres! 

Hoe vaak moeten ski's geslepen worden? 
Staalkanten van ski's worden na een week wintersporten al snel bot. U kunt na een enkele wintersportvakantie soms wel 60% op scherpte inleveren. Regelmatig uw ski’s slijpen is dus van groot belang. Lees hier meer over de beste timing voor een onderhoudsbeurt. 

Direct een onderhoudsbeurt inplannen 

Ski onderhoud bij SkislijpExpress? 

De SkislijpExpress is een van de grootste én modernste onderhoudscentra van Nederland. SkislijpExpress in onderdeel van Waterman Sport, een familiebedrijf dat werkt met veel enthousiasme en een passie voor alle soorten wintersport. U kunt uw ski's bij ons ook buiten het seizoen laten onderhouden. Bij het onderhouden is kwaliteit voor ons de belangrijkste waarde. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor advies over het onderhouden van uw ski's of snowboard. Neemt gerust contact met ons op! 

De voordelen van SkislijpExpress 

De SkislijpExpress is gevestigd in Amsterdam en wordt gerund door een vierde generatie met wintersport in het bloed. Sinds ons ontstaan specialiseren wij ons al in wintersport. Ook in ski onderhoud zijn wij ervaren.  

De voordelen van SkislijpExpress: 

  • Snel en betrouwbaar onderhoud 
  • Vele jaren ervaring en vakmanschap 
  • Haal- en brengservice in heel Nederland 
  • Alleen apparatuur van topkwaliteit
ski's laten waxen en slijpen machine

Uw ski's voor onderhoud laten ophalen en bezorgen? 

In ons filiaal in Diemen kunt u zelf uw ski’s of snowboard brengen voor onderhoud. Woont u niet in de buurt, of heeft u geen tijd? Laat ons het werk doen! Wij halen uw ski's of snowboard op, overal in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Plan uw onderhoudsbeurt eenvoudig online in en kies een afhaal- en retourdatum. Als u voor 15.00 uur de onderhoudsbeurt bij ons indient, kunnen wij de volgende dag uw ski’s of snowboard al ophalen! 

Direct een onderhoudsbeurt inplannen 

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap