Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Ski- en snowboardkleding

In ons assortiment vindt u verschillende soorten ski- en snowboardkleding op voorraad. Denk aan ski- en snowboardjassen, sokken, onderkleding, mutsen, maar ook ski- en snowboardschoenen. Allemaal van een hoge kwaliteit voor een onbezorgde wintersportvakantie!   

Het drielagensysteem 

Wanneer u de kou opzoekt, is het van groot belang dat uw kleding uit drie lagen bestaat. In ons assortiment vindt u kleding voor alle lagen: 

  1. Een goede onderlaag. Wij hebben zowel thermo-onderhemden als lange onderbroeken. Deze laag zorgt ervoor dat uw transpiratie wordt opgenomen en direct wordt afgevoerd. Het belang van de eerste laag ski- en snowboardkleding wordt nog wel eens onderschat.  
  2. Tussenlaag die voor isolatie en ventilatie zorgt. U vindt bij ons onder andere sweatshirts en pullovers. Hiermee houdt u uw lichaam warm en wordt de transpiratie nog verder afgevoerd.  
  3. Een buitenlaag. Deze laag heeft vooral een beschermende functie. U vindt bij ons allerlei skijassen die wind- en waterdicht, warm en ventilerend zijn.  

Kleding die ademt 

Tijdens het skiën en snowboarden kan het weer veranderlijk zijn. Skiet u hoog en hard? Dan is de lucht kouder. Als u dan bijvoorbeeld een jas heeft die niet goed ademt, koelt het transpiratievocht uw lichaam af. Skiet u korte lage stukjes, dan kunt u het misschien af met een iets mindere kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende typen en prijsklassen, zodat u altijd kleding vindt die bij uw wensen past! 

Onze ski- en snowboardschoenen en sokken 

Bijna alle schoenen in ons assortiment zijn op maat gemaakt. Daarnaast verkopen we sokken die door een speciaal anatomisch aangepaste capitonnagezonen de druk op uw scheenbeen, enkel en hiel verminderen. U bent hierdoor van een optimale pasvorm gegarandeerd! Bovendien zorgen de holle vezels van de stof ervoor dat uw transpiratie wordt afgevoerd en uw voeten niet snel afkoelen.
 
Twijfelt u over welke kleding voor u geschikt is? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel!  

Onze merken 

Voor snowboarden vindt u veel kleding van het merk Burton en voor skiën van Colombia. Beide zijn hoogstaande kwalitatief goede merken. Zo maakt Burton bij jassen gebruik van Gore Tex, een materiaal dat ervoor zorgt dat de jas altijd ademt en geen vocht doorlaat.