Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

ski's huren - waar moet u op letten?

Ski- en snowboardkleding

Wij zijn gestopt met kleding en richten ons helemaal op de verkoop en verhuur van ski's, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen en verkoop van helmen, goggles, zonnebrillen, skisokkken en handschoenen. 
We hebben nog een kleding outlet met 50-70% korting.

 

Het drielagensysteem 

Wanneer je de kou op zoekt, is het van groot belang dat je kleding uit drie lagen bestaat. 

  1. Een goede onderlaag. Wij hebben zowel thermo-onderhemden als 3/4 onderbroeken. Deze laag zorgt ervoor dat je transpiratie wordt opgenomen en direct wordt afgevoerd. Het belang van de eerste laag ski- en snowboardkleding wordt nog wel eens onderschat.
  2. Tussenlaag die voor isolatie en ventilatie zorgt. Je vindt bij ons pully's van Craft. Hiermee houdt je je lichaam warm en wordt de transpiratie nog verder afgevoerd.
  3. Een buitenlaag. Deze laag heeft vooral een beschermende functie. In onze outlet hebben we nog enkele ski jassen die je droog en warm houden. 
skibindingen afstellen
Bootfitting skischoenen en snowboardschoenen

Kleding die ademt

Tijdens het skiën en snowboarden kan het weer veranderlijk zijn. Ski je op grotere hoogte en met snelheid? Dan is de lucht kouder. Als je dan bijvoorbeeld een jas hebt die niet goed ademt, koelt het transpiratievocht je lichaam af. Het is dus belangrijk om te kijken naar de eigenschappen van de jas en broek die je koopt. Welke materialen zitten er in verwerkt, wat is de waterkolom, dus hoe waterafstoten en waterdicht is de jas en hoe ademend is de stof.  

Onze ski- en snowboardschoenen en sokken 

Bijna alle schoenen in ons assortiment zijn gemaakt van materiaal dat verwarmd kan worden in onze oven en dus naar je voet te vormen is. Daarnaast verkopen we sokken van Falke die door een speciaal anatomisch aangepaste capitonnagezonen de druk op uw scheenbeen, enkel en hiel verminderen. Je bent hierdoor van een optimale pasvorm gegarandeerd! Bovendien zorgen de holle vezels van de stof ervoor dat transpiratie wordt afgevoerd en je voeten niet snel afkoelen.


 

Skibindingen afstellen bij Watermansport

 

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap