Skipoint is onderdeel van Waterman Sport.

Onze andere websites: Watermansport.nl123dakkoffer.nl

Ski slijpen Utrecht 

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw eigen ski’s of snowboard én zorgeloos met wintersport te kunnen is het van belang om regelmatig onderhoud te plegen aan uw ski’s en snowboard. Naast scherpe staalkanten en warme of koude waxbeurten is een structuur in belag ook van belang. Dit regelt namelijk de waterafvoer onder de ski’s, vergelijkbaar met de werking van het profiel van een autoband. Dit is de basis voor goede glij- en stuureigenschappen. Voor ski’s slijpen in Utrecht kunt u terecht bij SkislijpExpress! 

Onze SkislijpExpress 

In onze werkplaats in Diemen bieden wij fullservice onderhoud aan uw ski’s en snowboard, zodat u langer kunt genieten van uw eigen gear en zorgeloos op vakantie kunt. Met onder andere onze topslijpmachine de Wintersteiger Mercury zorgen wij tot in de kleinste details voor vakonderhoud. Zoekt u een plek om uw ski's of snowboards te laten slijpen, waxen of onderhouden in Utrecht? Wij bieden vanuit onze werkplaats uitstekende en persoonlijke service voor wintersportliefhebbers door het hele land. 

De voordelen van SkislijpExpress 

Waterman Sport is een vierde generatie familiebedrijf gespecialiseerd in wintersport, waaronder het slijpen van ski’s. Wij combineren de mentaliteit en zorg van een familiebedrijf met vakmanschap en de beste slijpmachines. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een persoonlijke service en hoge kwaliteit vakwerk! 

De voordelen van SkislijpExpress: 

  • Snelle en betrouwbare service
  • Vele jaren ervaring en vakmanschap 
  • Haal- en brengservice in heel Nederland 
  • Alleen apparatuur van topkwaliteit 

SkislijpExpress voor ski onderhoud Utrecht 

Wij hebben als doel van iedere nieuwe klant een terugkerende klant te maken. Daarom nodigen we u van harte uit om onze service zelf te ervaren. Om uw ski's of snowboard te laten slijpen in de provincie Utrecht kunt u terecht bij ons onderhoudscentrum in Diemen. Maar wij kunnen uw ski's of snowboard ook overal in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) komen ophalen en terugbrengen. Plant u voor 15 uur een slijpbeurt in? Dan komen wij de volgende dag uw ski’s of snowboard al ophalen. 

Direct een slijpbeurt inplannen 

Grote collectie wintersport artikelen
Snelle en betrouwbare service
Vele jaren ervaring en vakmanschap